Försäkringar

Här hittar du information om olika försäkringar, både de som grundas på kollektivavtal och de som du frivilligt kan teckna som medlem i Sjöbefälsföreningen. Använd menyn till vänster för mer information om respektive försäkring.

Sedan 1 januari 2016 har Sjöbefälsföreningen ett avtal med försäkringsförmedlaren Wavelink där Euro Accident är försäkringsgivare för dessa produkter. Wavelink är medlemmar i branschorganisationen Hjerta, www.hjerta.se/sbf, som sköter all administration runt fakturering och frågor. Det är till Hjerta som betalning sker. Önskar du rådgivning kring dina försäkringar, kontakta Jenica Rhodes på 0761-450 099 eller jenica@wavelink.se eller Madelaine Edlund på 0702-33 38 59 eller madelaine@wavelink.se. Mer information om Wavelink finns på deras hemsida.