Försäkringar

Annons:
Klicka här för att komma till platsannons på Rederi AB Veritas webb

Här hittar du information om olika försäkringar, både de som grundas på kollektivavtal och de som du frivilligt kan teckna som medlem i Sjöbefälsföreningen. Använd menyn till vänster för mer information om respektive försäkring.

Sedan 1 januari 2016 har Sjöbefälsföreningen ett avtal med försäkringsförmedlaren Wavelink där Euro Accident är försäkringsgivare för dessa produkter. Wavelink är medlemmar i branschorganisationen Hjerta, www2.hjerta.se/sbf, som sköter all administration runt fakturering och frågor. Det är till Hjerta som betalning sker. Önskar du rådgivning kring dina försäkringar, kontakta Jenica Rhodes på 0761-450 099 eller jenica@wavelink.se eller Madelaine Edlund på 0702-33 38 59 eller madelaine@wavelink.se. Mer information om Wavelink finns på deras hemsida.