Nya regler för stugbokning

2019-01-23

Nu ändras reglerna för att hyra föreningens fjällstugor. Detta för att skapa ett lättare och rättvisare system för alla medlemmar. De viktigaste förändringarna är:

• Sista anmälningsdatum blir den 31 maj. Det innebär att alla kommer att få svar senast den 15 september.
• När man söker så kommer man att få ange förstahandsval och andrahandsval för att föreningen lättare ska veta vilka veckor den sökande helst vill ha.
• Antal önskade veckor begränsas till totalt två förstahandsveckor och två andrahandsveckor.
• I lottningen gäller att man endast kan få en vecka per medlem. Har man fått en vecka man önskat deltar man alltså inte i lottningen av de andra veckor man önskat.
• När lottningen är avslutad släpps alla lediga veckor på föreningens hemsida. På dessa veckor är det först till kvarn.
• De veckor som lottas är vecka 52 och vecka 1-16.

Till exempel kan man alltså önska vecka 9 och 10 i Sälen i första hand och vecka 9 och 10 i Åre A i andra hand. Eller vecka 9 och 10 i Sälen i första hand och vecka 8 och 11 i Sälen i andra hand.

Sjöbefälsföreningen håller också på att renovera några av stugorna för att höja standarden. Därför höjs nu också priserna något. De nya priserna börjar gälla från vecka 18 i år, förutom de som redan bokat. För att se de nya priserna, gå in på vår hemsida.

Klicka här för att komma till stugbokningen.